Zoek & Boek

Water Bungalows

Deze riante, in mooie kleuren uitgevoerde waterbungalow staat op een ruime koopkavel en is voorzien van alle denkbare extra’s. Het biedt u comfort en luxe, zoals u thuis gewend bent. 

Uw toekomstige bungalow maakt onderdeel uit van een kleinschalig project van slechts 6 stuks en biedt u een blijvend vrij uitzicht op de vijverpartij en fontein.

Hieronder vindt u een aantal details over de bungalow:

  • Uitgevoerd in de kleur zwart/antraciet met witte kunststof kozijnen en boeiboorden;
  • De bungalow is voorzien van winterharde isolatie, Centrale Verwarming en dubbel glas, dit voor heerlijk recreëren het gehele jaar door;
  • Ruime, lichte woonkamer met fraaie raampartijen, verhoogd plafond en inbouwspots;
  • 3 ruime slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer voorzien is van een kastenwand;
  • Open luxe keuken met apparatuur zoals: koelkast, vrieskast, 5 pits kookplaat, vaatwasser en combimagnetron;
  • Luxe volledig betegelde badkamer met douche, wastafelmeubel en aparte mogelijkheden om wasmachine en droger te plaatsen;
  • Separate, volledig betegelde, toiletruimte.

Kavel, Tuin en Berging

De kavel wordt uw eigendom, het betreft een 100% eigendomsoverdracht welke notarieel en kadastraal vastgelegd wordt. De tuin is reeds fraai aangelegd zodat deze perfect past in de omgeving; compleet met terras(sen), eigen parkeervoorziening en beplanting. Uw bungalow wordt met een eigen meter aangesloten op de gas-, water- en elektra voorzieningen van Vakantiepark Molenvelden. Tevens zorgt de nieuwe HD CAI installatie ervoor dat u vele TV- en radiozenders probleemloos kunt ontvangen.

Meer verkoopinformatie voor 365 dagen per jaar recreëren kunt u verkrijgen bij: De heer Jan Ebeling, bereikbaar op 06-2291 0200.

< Terug naar overzicht Informatie aanvragen >